20/04/17 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Οικονομικά

Ο υπουργός Οικονομικών Ε.Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γ.Χουλιαράκης στην Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης μεταβαίνουν σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συμμετέχουν στην Εαρινή Σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των συναντήσεων* του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 θα συναντήσει στις 9 το πρωί την Christine Lagarde, Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ , στις 9:30 τον Jeroen Dijsselbloem, Πρόεδρο του Eurogroup, στις 13:10 τον Wolfgang Schauble, Υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας και στις 13:45 τον Michel Sapin, Υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας.

Ο υπουργός Οικονομικών το Σάββατο 22 Απριλίου 2017, θα συναντήσει στις 13.40 τον Andy Baukol, Βοηθό Υφυπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, στις 14.30 τον Pierre Moscovici, Επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε., ενώ στις 17.15 τον Poul Thomsen, Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ.

* Οι ώρες των συναντήσεων είναι τοπικέςcomments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΔΝΤ, Υπουργός Οικονομικών