23/02/17 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Φ.Ε.Ε.: Επιστολή για μεταφορά προθεσμίας υποβολής ΑΠΔ και πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών

Σύμφωνα με Δελτίο τύπου ,μετά από επικοινωνία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με τον Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κο Καβαθά, εστάλη επιστολή προς την Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Έφη Αχτσιόγλου, με την οποία ζητείται η μεταφορά της προθεσμίας υποβολής των ΑΠΔ καθώς και της πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών.


Συγκεκριμένα στην επιστολή της η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. αναφέρει:

«Εξ αιτίας των τεχνικών προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στο σύστημα υποβολής ΑΠΔ, της πολυήμερης διακοπής του συστήματος, της μη έκδοσης όλων των απαιτούμενων εγκυκλίων καθώς και των ελάχιστων εργάσιμων ημερών που απομένουν για τη διεκπεραίωση αυτής της υποχρέωσης, αιτούμαστε από την προϊστάμενη πολιτική αρχή της λήψης απόφασης για παράταση του χρόνου υποβολής ΑΠΔ για τις επιχειρήσεις κατά ένα μήνα δηλ. μέχρι 31/3/2017.

Παράλληλα, καλούμε το Υπουργείο ειδικά στην παρούσα συγκυρία να εξετάσει το ενδεχόμενο παροχής ολιγοήμερης παράτασης έως 15/3/2017 για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση της πρώτης δόσης ασφαλιστικών εισφορών από τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.»comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Ασφαλιστικές εισφορές, ΑΠΔ, ΠΟΦΕΕ, Μεταφορά προθεσμίας