23/02/17 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Κεντρικής Μακεδονίας καταδικάζει τους προπηλακισμούς

Τo Οικονομικό Επιμελητήριο Κεντρικής Μακεδονίας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα περιστατικά βίας και τους προπηλακισμούς δημοσίων υπαλλήλων κατά τη διάρκεια φορολογικών ελέγχων, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν λάβει διαστάσεις.

Η φορολογική βαρβαρότητα των τελευταίων ετών που έχει χτυπήσει αλύπητα την αγορά, δεν αποτελεί το άλλοθι για τη νομιμοποίηση της παρεμπόδισης φορολογικών ελέγχων και τη μη εφαρμογή του νόμου.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο ως φορέας στηρίζει κάθε προσπάθεια προστασίας των συμφερόντων του δημοσίου, εμπέδωσης του πνεύματος τήρησης της δημόσιας τάξης και απρόσκοπτης ολοκλήρωσης των προληπτικών ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ζητούμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και τις Αρμόδιες Αρχές να μεριμνήσουν ώστε να προστατευτούν τα μέλη μας επιστήμονες οικονομολόγοι από αυτά τα λυπηρά φαινόμενα κατά τη διάρκεια άσκησης του καθήκοντός τους.comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Φορολογικοί έλεγχοι, Οικονομικό Επιμελητήριο Κεντρικής Μακεδονίας, Προπηλακισμοί