17/02/17 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα Σ.Φ.Ε.Ε.Μ. παράτασης υποβολής ΑΠΔ περιόδου Ιανουαρίου 2017

Αίτημα παράτασης υποβολής ΑΠ.Δ. περιόδου Ιανουαρίου 2017, υπέβαλε προς τον Διοικητή του ΕΦΚΑ ο Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Μαγνησίας. Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρει:

Λόγω της γενικότερης αναστάτωσης, που έχει επιφέρει η μεγάλη αλλαγή του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας, στα μέλη μας και τις επιχειρήσεις, αλλά και των πολλών νομοθετικών και λειτουργικών κενών για τα οποία αναμένουμε διευκρινιστικές εγκυκλίους από τις υπηρεσίες σας, παρακαλούμε να δώσετε παράταση για την υποβολή Α.Π.Δ. περιόδου Ιανουαρίου συνολικά, έως 31/3/2017 ή να δώσετε τη δυνατότητα, τουλάχιστον για όσους έχουν αμοιβές διαχειριστών, αμοιβές Δ.Σ. αστικών συνεταιρισμών, κ.λ.π. να υποβληθούν συμπληρωματικές και τροποποιητικές Α.Π.Δ. μηνός Ιανουαρίου έως 31/3/2017 χωρίς πρόστιμα και προσαυξήσεις.
Επίσης να δοθεί παράταση στην εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών των αυτοαπασχολούμενων και ελευθέρων επαγγελματιών που πρέπει να διορθωθούν.


comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Αίτημα παράτασης, Παράταση, Υποβολή ΑΠΔ