10/06/13 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Επιχειρηματικά

Αποχωρεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank ο Ν.Νανόπουλος

Αθήνα
Την επιθυμία του να μην είναι υποψήφιος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της 27ης Ιουνίου, που θα εκλέξει νέο διοικητικό συμβούλιο λόγω λήξης θητείας του σημερινού, γνωστοποίησε ο Νικόλαος Νανόπουλος, με επιστολή του στα μέλη του ΔΣ της τράπεζας.

Ο κ. Νανόπουλος, ο οποίος θα εξακολουθήσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι την εκλογή του νέου ?ιοικητικού Συμβουλίου, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Eurobank, αξιοποιώντας τα μοναδικά της προτερήματα και τις ικανότητες του προσωπικού της, θα μπορέσει, στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται για το τραπεζικό μας σύστημα, να χτίσει μια νέα πορεία επιτυχιών και κατακτήσεων.

Ο κ. Νανόπουλος από το 1990 έως το 1995 ασκούσε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην Ευρωεπενδυτική Τράπεζα. Από το 1996, όταν η Ευρωεπενδυτική Τράπεζα μετονομάσθηκε σε Eurobank, ανέλαβε την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της EFG Eurobank A.E, την οποία διατήρησε για 17 συνεχόμενα χρόνια.

10/06/2013
Πηγή: www.in.gr

comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.