08/02/10 | Αρχική > Ειδησεογραφία > Διεθνή

Φονική έκρηξη σε εργοστάσιο στις ΗΠΑ

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 100 τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε μονάδα παραγωγής ενέργειας, στο Μίντλταουν του Κονέκτικατ.

Η έκρηξη στο εργοστάσιο Κλιν Ένερτζι σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 11:30 τοπική ώρα (18:30 ώρα Ελλάδας). Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Hartford Courant, που επικαλείται πηγές των σωστικών συνεργείων, τουλάχιστον εκατό άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και οι τέσσερις από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν θαφτεί στα συντρίμμια. Ο Κέβιν Γουάιτ, της αστυνομίας του Μίντλταουν, επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν «πολλά θύματα», χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό. Όπως είπε, την ώρα της έκρηξης γίνονταν δοκιμές στο εργοστάσιο το οποίο ήταν καινούριο και δεν είχε ακόμη τεθεί σε λειτουργία.


8/2/2010
Πηγή: www.sofokleousin.gr



comments powered by Disqus
* Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι σε greeklish. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.